CV

ARBEIDSERFARING

Egmont Publishing, Oslo — Marketing Manager

Januar 2020 - 

Ansvarlig for lesevekst og merkevare for seks magasiner. Prosjektstyre, samt være kontaktpunkt for forskjellige interessenter som redaktører, annonseavdelingen, mediekjøpere, utgiver ect for hvert magasin.


Knowit Experience, Oslo — Seniorkonsulent Performance Marketing

Februar 2019 - August 2019

Konsulent i markedsføringsteamet, spesialisert i programmatisk kjøp primært innenfor Google-plattformen. I perioden jeg jobbet i Knowit jobbet jeg med kunder som opererte i Norge og Norden.
 

OMD Norway, Oslo 

Januar 2016 - Februar 2019
 

Ad Tech Specialist

Spesialist innenfor annonseteknologiske plattformer. Overordnet ansvar for nettsidesporing for byråets kunder. Jeg var i perioder utleid hos kunder og jobbet med oppsett av annonsekontoer, med  internasjonale kunder som Orkla ASA og Color Line AS.

Digital rådgiver for OBOS med strategisk og operativt ansvar innen digitale kanaler som sosiale medier, display, video og innholdsmarkedsføring.

 

Ad Operations Manager

Innholdsproduksjon av annonser brukt til displaybannere og sosiale medier. Stillingen hadde ansvar for å sikre at alle digitale kampanjer ble levert og satt opp på en korrekt måte. Stillingen innebar tett oppfølging med kunde, optimalisering og rapportering av digitale markedskampanjer.


Klassekampen, Oslo — Account Manager

August 2013 - September 2015

Annonsesalg både digitalt og til papiravisen. I denne jobben ble jeg målt på månedlig budsjettoppnåelse, individuelt og på teamnivå. I tiden jeg jobbet i Klassekampen økte annonseomsetningen med 25% i et nedadgående marked. Mitt fokus lå på forbedring av høyere salgsvolum på nettavisen, som resulterte i at salgsinntektene økte betraktelig.

UTDANNING

Høgskolen i Innlandet - Årsstudium i økologisk landbruk

August 2020 - Juni 2022

Studerer økologisk landbruk nettbasert på deltid. Studiet gir en innføring i  å produsere mat etter naturens egne metoder. Fagfeltet er i betydelig utvikling der klimahensyn og kosthold er viktige faktorer. Studiet gir kunnskap om det fascinerende samspillet i naturen og hvordan man legger til rette for og utøver økologisk landbruk.

Handelshøyskolen BI, Trondheim - Bachelor i Markedskommunikasjon

August 2009 - Juni 2012

Utdanningen ga meg innføring i å planlegge, gjennomføre og analysere strategier for kommunikasjon og markedsføring. Sosiale medier, merkevarebygging og ulike kommunikasjonskanaler var mye av fokuset i studiet, samt bruk av databasert innsikt for å tilpasse budskap og kanaler i utviklingen av en bedrifts markedsstrategi. Jeg lærte også å foreta økonomiske vurderinger og analyser gjennom fag som statistikk, finans og regnskap. Jeg skrev bacheloroppgave i tematikken forbrukersosiologi. 

Nanyang Technological University, Singapore — Utveksling 

August 2011 - Desember 2011

Jeg valgte å dra på utveksling til Singapore i mitt femte semester av bachelorgraden min for å få en større internasjonal forståelse av markedsføringsfaget og lære om nye kulturer. Her tok jeg blant annet et fag i språket mandarin, i tillegg til andre obligatoriske fag som strategi, organisasjonspsykologi og medieledelse. 

Gateway College, Paris — Utveksling

August 2008 - Desember 2008

Utvekslingsprogram gjennom Høgskolen i Telemark. Jeg bodde fire måneder i Paris der jeg studerte markedsføring og fransk.